Nejnovější recenze ze sekce Pracovní kozy
Systém skládání a polohování velmi dobrý, ale 500 kg bych na to neriskoval
Výrobek splňuje přesně to co jsem od něj očekával.
Usnadňuje řezání pro jednoho člověka.proto doporučuji toto zboží
Variabilní a skldný výrobek
- Mobilita, pevnost, stabilita
- Není
Katastrofální kvalita, špatný návod, předražené, jako stavebnice svépomocí za max. 500Kč, vyžaduje řemeslnou zručnost, dílnu, svářecí aparát. Díly nepasujou nutno předělat, zesílit držák, neprotažené díry a chybějící závity, opravdu je s podivem kdo to kontroloval, myslím, že je s takto provedeným upevněním lišty časem nebezpečí zranění a poškození min. řetězu. Jsem potom zvědav, kdo to při sporu zaplatí. Vidět to zblízka, nikdy bych to nekoupil a ušetřil si cca dva dny s předělávkami. Ve zkratce vše. Díky přečtení. B.
Magg 120016
Přidáno: 16. listopadu 2021
(naposledy upraveno 17. listopadu 2021)
Zakoupeno v Kompresory-nářadí
- Lehký
- Cenově dostupný
- Stabilní
- Kvalitní
Pro optimální využití vhodná ještě jedna obyčejná koza
- Skvěle se s nimi pracuje.
Perfektní kozy. Stabilní, nastavitelná výška.
Fakt bytelný kozy, žádná hrachovina.
- Vsechny dily presne sedely,diry presne vrtane.
- Asi jsem blby,ale musel jsem se jednou podivat na navod na sestaveni na internetu.
- Chtel bych vedet jestli byl pri rezani nekdy nejaky uraz, rezal jsem jen chvilku a slo to paradne,ale co kdyby se drevo pri rezani zaseklo-nejsem profik a mam elektrickou pilu.
Výrobek šíleného skopčáka. Kdo to vymýšlí? Složit to je na hlavu.
- Dobře slouží k účelu k tomu určeném.
- Trochu složitější montáž.
- Značka Profi Tools
Pevná a stabilní koza.
- Jednoduché použití. Dobrá stabilita.
- Pevná
Snadné sestavení. Uvidíme jak dlouho a jaké zatížení vydrží
- Jednoduchá montáž.
- Skladná.
Uchycení příčných vzpěr by mohlo být propracovanější.
- Perfektní pomocník při práci.
- Pevné a robustní. Super výrobek.
- Nosnost
- Gumová podložka na nožíčkách, tak nic nepoškrábete.
Není to zrovna za lidovku, ale kvalita odpovídá. Jen malý detail je, že držáky svislá desky, by měli být obráceně. Ploškou na horu. Dal jsem na to sadrokarton a hned mi držák vyřízl dvě drážku do desky. Už tam dávám prkénko a ok. Jinak seper pomocník.
OBJEDNAL JSEM CO JSEM CHTĚL I KDYŽ U RECENZÍ VŠECH VÝROBCŮ KOZ JE POPISOVÁNO OSTŘÍ HRAN PO STŘÍHÁNÍ PLECHŮ. ZBROUSIL JSEM JE. PROBLÉM JE REKLAMACE OBJEDNANÉHO U PRODEJCE MALL - NEÚNOSNĚ DLOUHÉ, NEPRUŽNÉ, ZNEMOŽNILO MNĚ ROZŘEZÁNÍ ZÍSKANÝCH POLEN V DOBĚ NEDEŠTIVÉHO POČASÍ.