Nejnovější recenze ze sekce Pracovní kozy
Még nemhasználtam az árút, de szerkezetileg megfelel a célnak.
- dobry produkt
- Nepřesnost ve výrobě a nepřesnost v návodu
- Nebylo by na škodu přidat vrut, šroub, matku a podložku.
Průměrný výrobek.
Nepříliš kvalitní materiál i zpracování, hlavní čep spojující držák pily s kozou má zbytečně velkou vůli, uchycení pily sevřením lišty není díky použití ohýbaných a nikoli válcovaných profilů stoprocentní.
Stojan jsem kupoval pro kamaráda a byl jsem zvědavý na srovnání s mnou vyrobenou kozou... Kozu jsem postavil před lety na míru tehdy vyráběné pile Narex (už se nevyrábí), k upevnění tehdy stačilo demontovat jednoduše rukojeť a nahradit ji dlouhým šroubem s osazením. Když po létech pila odešla, upravil jsem kozu na nové pily (HECHT nebo Fieldman) nevýhodou je pouze nutnost použít pily s motorem situovaným podélně, nikoli kolmo. Protože ale čep na kterém se pila otáčí je delší než šířka celé pily, je vedení přesnější a neexistuje nebezpečí uvolnění a kolize s řetězem. Protože čep je umístěn nad pilou je i práce o dost pohodlnější. Jedinou výhodu koupené kozy vidím v možnosti použití s prakticky jakoukoli řetězovou pilou.
Malinko fórovější ale ůčel plní
Jednoduché sestavení a dnes jsem jej vyzkoušel mile mě překvapilo jednoduchost řezání kulatiny
Dosud jsem nevyzkoušel
Jsem celkově spokojený, pro mou potřebu mohla být vyšší
- výborná věc pro práce
- neznám
Qbrick 2 ks Z257257PG011
Jindřich Švéda
Přidáno: 1. května 2024
(naposledy upraveno 1. května 2024)
Zakoupeno v protechshop.cz
Zatím jsem jej neobdržel a Vaše kolegyně mě sdělila, že jak dorazí, tak mi je zašlou. Nic určitého o dodávce. Již jsem je měl mít doma. Z tohoto důvodu se vyhýbám doporučení.
- V návodu chybí popis hlavních dílů pro sestavení
- Nelze začít realisticky sestavovat.
- Praktické!
Ok
rychlost
- nerovnost terenu
Bezva, máme na natírání všeho potřebného na zahradu,
i různé opravy.
- fakt hodne vetvi jsem porezal sam bez "asistenta"
- relativne pevna konstrukce
- Dobre uchyti az tak od prumeru 6-8 cm
- Na me moc nizka
- Trny se mi ohybali
Profi Tools SL-SH001
Přidáno: 4. dubna 2024
(naposledy upraveno 4. dubna 2024)
Zakoupeno v Prima-Darky.cz
- Po dodání podložek držící vyklopnou desku tak aby se dala dotáhnout je koza po hromadě. Je tam špatně umistnena pila řeže moc nahoru člověk si vykloubi zápěstí. Návod navíc neexistující šrouby. Jinak dobrý nápad akorát lépe umístit pilu. Na to jaké je to chrastí to má dobrou pevnost.
- Nedá se sestavit podle návodu ani s lupou .Člověk musí použít vlastní mozek.
citelnejsi navod k montazi
- Velmi skladné, lehká manipulace, únosnost.
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »