Nejnovější recenze ze sekce Pracovní kozy
Reklamu jsem zahlédla na YouTube. Okamžitě mě zaujaly. Jednoduché ovládání, složené zaberou minimum místa a využití maximální. Prostě nemají chybu.
ok
- velmi stabilní
- Naprostá ergonomie, skladnost a jednoduchost
- Pevnost a kvalita
- jednoduchost rozložení, a opětovného složení
To prostě nemá chybu!
Prostě super. Bytelné, není problém na ně hodit desku a stát na tom. Výhoda je že se dají složit. Materiál se zdá být poctivý, žádné tnké plechy. Výsuvy fungují nad očekávání dobře a hladce, nikde nic nedrhne. Za mě naprostá spokojenost
gcjfjhmhv
Kvalitní, stabilní, dobře přenosné.
kvalitní materiál za dobrou cenu
- Výborný pomocník.
- masivní, pevný, přitom lze lehce přenést
- Snadnost ovladani
- Vyborna tuhost a unosnost konstrukce
- Super práce.
Pomůcka do dílny každého kutila nejen pro stavební účely. Jsou velice praktické, skládací a skladné. Používáme při práci většího rozsahu i jako pomocný odkládací stůl - dvě kozy + deska a hotovo. Místa na práci není nikdy dost.
- bytelné kozy
- váha
Jsou to opravdu bytelné kozy a celkem těžké. Oproti plastovým od Stanley jsou mnohem těžší, ale také o dost bytelnější a stabilnější. Výškové nastavení nohou tolik nevyužiji, ale je dobré mít tuto možnost.
- Je to perfektní pomocník.
- Pro vyšší osoby je tento produkt příliš nízký. Chtělo by to prodloužit výšku produktu.
- Snadné rozložení i složení, ve složeném stavu nezabírá místo
- boční uchycení na trámky mohlo být masivnější
Celková spokojenost
Jelikož měřím 195cm objednal jsem tyto stavební kozy, kde jako u jedinych je nastavitelná výška přes 90 cm, takže člověk se nemusí ohýbat a stůl je v ideální výšce neboli ho za krkem při práci. Jinak produkt je bytelny a rychle postavený.
- konstrukční nedodělek
Prohnuté zavětrovací lišty při montáži vyžadují doplnění plastových nebo kovových vymezovacích kroužků, aby nedocházelo k prohýbání a deformování lišt při jejich křížení ( dodělej si sám ) jinak dobrý, funkční
- Rychlé rozložení
- moc lehké
- Koza přijde smontovaná, dobře zabalená a vypadá dobře.
Celkem dobré zpracování, ale z lehkého, měkkého dřeva, takže je nestabilní a asi nic moc nevydrží.
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »