Nejnovější recenze ze sekce Pracovní kozy
- pevné a stabilní
- nulová nastavitelnost
Při hledání skladných kovových koz jsem narazil na toto. Vzal jsem je v podstatě ze zvědavosti, ale dobře, že jsem to zkusil. Pokud jsou kozy postavené na rovném povrchu, nemají konkurenci. Jelikož je to celkem masivní plastový odlitek, není šance, že někde něco bude pružit, nebo se viklat. Vylezl jsem na kozu a skákal na ní, ani se nehla. Milé překvapení.
- Velmi rychle se rozkládá a skládá.
- Stabilní a přesné.
- Lehké na přenášení.
Perfektní poměr cena/užitná hodnota. Ideálně aby regals.cz přikládali nálepku s odkazem, za první den použití jsem musel dvakrát vysvětlovat, kde se to dá sehnat.
Promyšlený systém, robustní design a kvalitní dílenské zpracování.
ppp
- Vyhovuje účelu
- Nejlepší dárek, co jsem si kdy pořídil. Vytvoříte pracovní plochu kdekoliv. Vyzkoušeno na zahradě a ještě z kopce. Rozložení a složení je otázkou vteřin a složené nezabírají zbytečně prostor. Věřím, že by unesli i slona s batohem, ale to jsem nezkoušel.
- boční podpěry se dají využít i pro větší desky a mají velmi dobrou nosnost
- Strongbold má trošku jiné držáky než Toughbuild. To jen pro informaci. Na eshopu vám poradí, ale z fotek to není vidět.
- Když manželce řeknete, že se dají využít i jako základ pro párty stůl při oslavě všech milovaných příbuzných, tak vám odpustí, že jste si pořídili super věc v ceně dvou víkendových nákupů v obchoďáku, která vám však vydrží věčně.
Kozu na řezání dřeva jsem vyzkoušel a jsem maximálně spokojen. Nepotřebuji žádného pomocníka pro podávání polen. v 72 letech jsem řezal jak zamlada.
- skladné,přenositelné
maximalne spokojeny super pomocnik
- nosnost přes 500 kg
naprosto geniální výrobek,škoda že jsem o něm nevěděl
dříve.
Výborný pomocník mobilní a pevný.
Zatím jsem s tím nepracoval, tak nevím.
Produkt splnil mé představy.
Dobrý pomocník pro řezání dřeva, když jste sám.
- Skladné, funkční.
+LEHKÝ
+SLUŠNÁ CENA
+DOBRÝ POMOCNÍK
VHODNÝ PRO PŘÍLEŽITOSTNÉ ŘEZÁNÍ DELŠÍCH KUSŮ
-NEVHODNÝ PRO KRÁTKÉ KUSY /hrozí nebezpečí
Jsou skromné nezabírají místo je to lepší než dřevěné nožky doporučuji
Stabilní pevný a praktický výrobek super
- můžete řezat dřevo bez pomocníka, opravdu jednoduchá a pevná konstrukce , snadno skladovatelná
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »