Nejnovější recenze ze sekce Pracovní kozy
Naprosto super. Vřele doporučuji. Byl jsem překvapen pevností a stabilitou. Dělám hodně se dřevem (nábytek, konstrukce atd.), tedy potřebuji prostor a bytelnou konstrukci. Volil jsem proto nejvyšší kategorii tohoto produktu. Aktuálně nemohu hodnotit z dlouhodobého hlediska, pracoval jsem s touto sestavou cca 3 hodiny, ale variabilita a možnosti různých nastavení mě příjemně překvapily.
Obrovská výhoda je mimojiné i velikost při složeném stavu. Vejde se hravě i do malého auta, tedy lze hojně používat při přesunech na montáže atd. Složení, rozložení otázka cca 1 - 2 minut.
Výborné zpracování .
- Kvalitní a robustní
- vypadá dobře
- Není potřeba pomocníka při řezání.
- Rychlé a jednoduché rozložení a složení.
- Lehká při přenášení.
- Zuby by bylo potřeba z tvrdšího materiálu.
- Hodila by se nějaká pojistka pro přepravní polohu, aby se koza při nošení ve složeném stavu nerozevírala. Dodělal jsem si sám.
Jinak dobrý pomocník.
Opravdu stabilní a lze je postavit v jakémkoliv terénu. Sami je máme dva roky a jsme naprosto spokojeni, proto jsme se nebáli je teď koupit znovu jako dárek pro kamaráda řemeslníka.
- Dobrý pomocník.
Stejně dlouhé špalky,malá namaha při prací s pilou.
- zdajíse robustní
- vysoká nosnost
- variabilita produktu
- dají se složit a jsou pak skladnější
vyšší cena
- Usnadní práci
- Špatné některé sváry, je nutno znovu svařit
- bezpečné a snadné řezání
pevné a skladné
velmi dobré dílenské zpracování, snadná montáž,
nic nechybělo.
- Poměr cena výkon super
- Stabilní
- Skladné a lehce přenositelné
- Spojka mezi nožkami je plastová, tak snad vydrží
Odpovídá potřebám a vše funguje jak má.
- Skladnost.
- variabilita.
- Velký pomocník
- super věc,co ulehčí práci se dřevem.
Konečně mohu sám řezat dřevo , vytápíme celý dům takže je toho hodně .
Sice jsem čekal masívnější zpracování, ale to by bylo zbytečné. Hned jsem se na jednu kozu postavil a skákal na ní. Vše O.K. Krásně skladné. Co mě trochu překvapilo je to, že i když je to americká značka, vyrobeno je to v číně. Ale co dnes není. Jinak za mě super. Konečně se nemusím tahat s dřevěnýma.
- snádná manipulace
Zatím jen sesazeno.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »