Nejnovější recenze ze sekce Pracovní kozy
Už pracuje
- koza je stabilní a funguje
možno řezat dřevo samostatně
- Splňuje vše k jakému účelu slouží
- Jednoduché, dá se snadno rozložit a přenést.
- ok
- dobrá cena, vynikající skladovatelnost
kdo potřebuje dobré pracovní kozy kupte zde, neprohloupíte
- Rychle slozeno
- Dobre se s tim pracuje
- Uchyceni pily jen na jednom miste je malo. Budu si muset dodelat jeste jeddno misto.
- Geniální věc, nahradí pomocníka a je skladná.
Návod je opravdu malý a špatně čitelný.
Překvapila mě stabilita na nerovném podkladu.
- Dobře zpracovaný výrobek
- Nic neříkající manuál. Chybí popis montáže obrázky maličké takřka nečitelné.
- dobře drží dřevo a jednoduchá manipulace se dřevem
- dobrá stabilita zařízení
Skladné, funkční za slušnou cenu
- kvalitni material
- presne dle popisu
Velice masívní kozy, praxe ukáže životnost.
- je určen spíše pro menší postavy, mohl by mít výškově stavitelné nohy
Koupil jsem to, co jsem potřeboval. Produkt bude nejspíš splňovat mé požadavky.
LN.
Nemáme zatím vlastni zkušenost, koupili jsme doporučení známých.
- Přeci jen použitelný, po drobných úpravách.
- Nepřesně svařeno.
- Bez prevence kontaktu ostří řetězu s profilem vespod.
Stojan na řezání dřeva Kaminer/Malatec 2916, resp. kus, který jsem obdržel, byl trochu nepřesně svařen (nedbale uchyceno do přípravků před svařením). To v kombinaci s profily z nejtenčího plechu, které při zasouvání mají docela vůli, může způsobit, že na vrchu mohou jít šejdrem oproti protilehlým profilům až o 5cm, což při potřebě řezat polena 30cm +-2cm, kdy při řezech u krajních profilů už není moc místa, je trochu omezující. Případná nežádoucí vůle lze vymezit např. nějakým dřevěným odřezkem.
Dále tento stojan postrádá ochranné krytí dolních profilů pro prevenci kontaktu s pilovým řetězem. Vhodné doplnit o gumovou nebo dřevěnou lišty/lištičky v mezerách mezi svislými profily.
Po drobných úpravách slouží, ale příště bych šel raději do podobného stojanu od značky DEMA, který je konstrukčně trochu lépe řešen, i když u něj chybí plechové ťapky u nohou. Při tom sklonu se příliš bořit stejně nebude.
- Super pomocník pro bezpečné řezání