Nejnovější recenze ze sekce Pracovní kozy
- vážně něco vydrží, není to žádný hliníček.
- krásně se dají skládat a přenášet.
Sestavil sem produkt vložil sem motorovku sevřel sem čelisti řetěz v liště se netočil když sem to trochu povolil tak mi motorovka s čelistí vypadla Takže moc produkt nedoporučuji !!
- snad vydrží delší dobu v činnosti
- Skladné - DeWalt
Pro občasné řezání plně vyhovující , jen v obrázkovém návodu na montáž chybí detail montáže vzpěr .
Rychlé rozložení můžu hned pracovat a hlavně sám aniž bych potřeboval pomocníka
- Vše perfektní...
- všechny hrany výrobku nejsou odjehlené
Sestavení trochu uf, je to i tím, že díly ( úhly ) nesedí a tak to mate zda je skládáno správně, to bude asi tím, že někdo valí produkci ( jeden řeže, druhý sváří atd... pak je to křivé a nesedí ) to je jediná výtka na tento produkt. jinak splnilo mé očekávání a teď je řezání mnohem pohodlnější.
Ten kdo to vymyslel, tak je fakt kutil No1, horší už je to jak jsem psal s výrobou.
Jinak fakt super
- pohoda
- skladaci -> skladna
- poslouzi
- nizska
neni to nic profi, ale na obcasne rezani poslouzi dobre.
montazni manual by mohl byt o trochu lepsi, ale po chvilce premysleni se da na to prijit.
Opravdu variabilní a perfektní provedení, určitě ještě jednu sadu objednám.
- skladnost
- velká variabilita
- vysoká pevnost i v maximálním vytažení noh
- skladnost
- možnost nastavení výšky na každé noze zvlášť
- Zatím naprostá spokojenost
- Super
- Viděl jsem na yuotube.Splňují vše,co jsem očekával.Sice dražší vyrobek,ale skvěle vyrobený a promyšlený.
- Koza,je z podstatně slabšího materiálu než např dodává LIDL, špatně ukončené nohy, takže pokud oba udávají obdobnou nosnost, tak si vyberte, když tato je co by "papírová"
- Jsou skladne a stabilni
- Rychle složená, rozložená. Velice skladná a lehká.