Nejnovější recenze ze sekce Pracovní kozy
Dobrý pomocník při zpracování dřeva na topení, při přenášení pozor na samovolné složení a úraz prstů
pevná a stabylní při řezání
- Funkční, skladný, prostě vychytaný
splňuje co jsem potřeboval
Asi nejlepší kozy co jsem našel . Kvalitní provedení, spousty vychytávek
- Flexibilní
- Snadná montáž
- Materiál dobré kvality
Řekl bych , že je to nezbytnost pro každého kdo topí dřevem a sám si ho upravuje.
- stabilní
- kompaktní
- provedení
- na americké standard hranolů (ale to jsem věděl, takže si je seříznu)
Nutno říci, že jsem hobík (víkendy a dovolené se snažím trávit aktivně prací). Po zkušenostech s levnými a nefunkčními věcmi, teď šetřím peníze a čas tak, že si koupím spíše dražší věc hned, než vše na 2x.
Něco jako mobilní pracovní kozy - mobilní stůl... jsem už dlouho hledal. Dělat vše na zemi, mě už prostě nebaví (to je zničující. Viděl jsem na netu pár videí - doporučuji se podívat na youtube a koupil jsem tuto nejvyšší verzi.
Kozy jsou opravdu skladné, přenosné (cca 10 kg jedna?), stabilní a podle mě i velice hezké.
Řekl bych, že jsou vymyšlené dobře. Trochu bych se jen zaměřil na boční přidrž hranolu - pro vytvoření např. stolu. Kdyby z toho šel udělat takový mini svěrák, bylo by to o chlup lepší. :o)
Už se těším, až je pořádně otestuji. Škoda, že tyto upomínky na recenze nechodí tak po 1/2 roce.
Masivní stavební kozy, pojistný mechanismus vysunutí nohou trochu těžkopádný, ale to se myslím časem poddá.
- Dobrá kvalita
- Žádné
Konkrétní práce s tímto párem koz mě teprve čeká, ale už teď vydím, že to bude skvělý pomocník. Skladný, jednoduchá manipulace, spousta funkčních vychytávek. Na ženský nejsem, ale z těhle koz jsem fakt nadšenej!!!
- technicky pěkné provedení
- tenkostěnnost profilů vyžaduje rovný podklad
Nebylo použito, zákaz jízdy do jiného okresu.
Ok
- úplná samostatnost při řezání
- výškově nastavitelné
- bytelné
- kvalitní zpracování
- Lehká a stabilní.
- Pracnější smontování.
Ještě nevím zatím nevyskouseno
- pevná konstrukce
V pohodě.
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »